Zaterdag 13 april: Dag Tegen Kanker!

Zaterdag 13 april organiseren wij zoals de titel al zegt een ‘Dag Tegen Kanker’.
Er worden die dag allerlei verschillende lessen, workshops en massages aangeboden tegen een vergoeding.
De totale opbrengst gaat (via Yo die de alpe d’Huzes gaat fietsen) naar het KWF!

Via onderstaande link kan je op SuperSaas het programma zien en je inschrijven voor 1 of meerdere lessen/activiteiten.
De normale lessen van die dag komen te vervallen.

Als je je wil inschrijven voor een les wordt er van je gevraagd zelf het geld over te maken.
De prijzen van de lessen staan erbij in Supersaas en ook wordt er aangegeven naar welk rekeningnummer het overgemaakt moet worden.
Let op, dus NIET overmaken op het rekeningnummer van Yo’s Gym!!!!!!.

Tot de 13e!

https://www.supersaas.nl/schedule/Yo’s_Gym/Dag_tegen_kanker

Beschrijving activiteiten ‘Dag Tegen Kanker’


Bootcamp
Een leuke buitentraining waarbij we vooral gebruik gaan maken van het eigen lichaam en wellicht wat klein trainingsmateriaal. Er is niet veel hardloopervaring nodig en trainen kan ieder op zijn/haar eigen niveau.

Zonnegroetchallenge (buiten, zie adres in Supersaas)
Wat is er mooier dan de dag te beginnen met een zonnegroet. Je krijgt vandaag de kans om je lichaam heerlijk te openen tijdens deze zonnegroetchallenge.

Buiten Yoga met de elementen (zie adres in SuperSaas)
Horen, zien en voelen? Hoe beleef jij deze buitenyogales?Deze 3 elementen nemen je mee in een uitdagende yogales midden in een prachtige tuin. Geniet van alles wat de natuur je biedt deze les.

Goedemorgen Yoga
Een goed begin van de dag. Rustig brengen we het lichaam in beweging en breiden de beweging uit naar een zonnegroet. Deze zullen we herhalen, verlengen en waar mogelijk verdiepen om toe te werken naar een fijne flow. Tot slot eindigen we met savasana.

Yin XL met klankbad
In deze lange yinles word je meegenomen in een reis langs houdingen die doorwerken in het bindweefsel en helpen de balans in de meridianen te herstellen. Neem de tijd om te luisteren naar jouw lichaam; wat vertelt het jou? We bewegen rond de grenzen van jouw lichaam, zodat er ruimte is voor verandering. De les wordt begeleid door livemuziek. We eindigen met een diepe ontspannen yoga nidra. Squat mobiliteit
Heb jij moeite met de techniek van de squat? Je knieën zakken naar binnen? Je rug kantelt voorover i.p.v. dat je rechtop blijft staan? Je hakken komen los als je Squat? Je duwt je knieën te ver naar voren? Herken je dit?

Het zou met je mobiliteit te maken kunnen hebben. Tijdens deze workshop gaan we kijken of we erachter kunnen komen waar het probleem zit en krijg je tips om je mobiliteit te verbeteren, dit in de hoop dat je squattechniek beter wordt en je dus effectiever kan squatten.

SclptCycle
Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt® -tubes (BRN buisjes) gebruikt om je core en armspieren te trainen.  In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam, SculptCycle wordt daarom ook wel gezien als een optimale killer-workout op feestmuziek.  De Sclpt®-tubes worden tijdens de cycling les gebruikt om je bovenlichaam te trainen, terwijl je benen even tot rust kunnen komen. De gouden combinatie van de Sclpt®-tubes en cycling biedt een extra uitdaging waardoor je het maximale uit je workout haalt. Tijdens SclptCycle verbetert je uithoudingsvermogen, word je sterker, train je jouw arm-, buik-, en beenspieren en sculp je je hele lichaam.
Is spinning net iets te veel fietsen en te weinig bovenlichaam voor jou? Dit pittige feestje op de fiets is dan echt iets voor jou

Spinning(marathon)
Ach, dit behoeft weinig uitleg. Gewoon lekker die trappers ronddraaien op lekkere muziek en met gemotiveerde docenten. Een uurtje, twee uurtjes of misschien wel drie uurtjes lekker knallen op die fiets.

Power & Core
De naam zegt het al. We gaan lekker krachtig trainen met barbells en gewichten. Daarnaast worden je rompspieren (romp/core stabiliteit) even flink wakker geschud. Een uurtje hard werken maar o zo nuttig. Zweet op je voorhoofd en een glimlach om je mond, dat is het doel.

Step & Dance
Lekkere simpele danspasjes waarbij er gebruik wordt gemaakt van een step. Twee vrolijke meiden met een vrolijke en swingende les.

Zumba
Een heerlijke dansles. Gooi je heupen los, laat je lekker meevoeren op de opzwepende muziek. Verstand op nul, volg de 3 docenten in een heerlijk 1.5 uur durende zumbales.

Boksles Duo
Met tweetallen ga je bokstechnieken aanleren in de vorm van een leuke groepstraining.

Bokszakcircuit ouder en kind
We horen regelmatig dat mensen het wel eens leuk zouden vinden om met een kind mee te doen aan een bokszaktraining. Nu heb je de kans om samen mee te doen aan deze les.

Workshop sport & voeding
Asmara neemt je mee in de wereld van sport & voeding. Wat eet je voor en na een training, vitamines en mineralen komen aan bod en natuurlijk kun je al je vragen stellen!

Just breath & stay cool
Ademhalen, hoe moeilijk kan het zijn? We doen dat iedere dag, jaar in, jaar uit. Maar de een ademt wel 22x per minuut terwijl de ander maar 8x per minuut ademt. Wat is de juiste frequentie, hoe vaak adem jij eigenlijk en wat doet te vaak ademen met je? Er zijn veel verschillende ademhalingsoefeningen waarvan we er een paar gaan doen. Natuurlijk doen we ook de Wim Hoff methode, een krachtige ademhalingsoefening. Na het ademen kan je de uitdaging aangaan om plaats te nemen in het ijsbad. Niks moet, het mag. Wil je het ijsbad in? Begin dat alvast met koud afdouchen en ervaar nu al de kracht en sensatie van kou. Je vaten en immuunsysteem zullen je dankbaar zijn.

Stoelmassage
De naam zegt het al. Je wordt op een stoel gemasseerd. Je zit heerlijk ontspannen in je kleding op een speciale massagestoel en de kundige handen van Ankie, Anneke en Sascha laten je heerlijk ontspannen.