Voeding & Coaching

Yo’s Gym biedt verschillende mogelijkheden om je te begeleiden bij het bereiken van je doelen. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden beschreven. Lees het eens rustig door en kijk wat bij jouw wensen aan sluit.

Afslankcursus: “Van Overgewicht Naar Evenwicht”

Dit is een cursus die jaarlijks aangeboden wordt in de maanden februari, maart en april. Drie maanden lang ga je samen in een groep met andere dames en heren aan het werk om je leefstijl te veranderen. We laten je meer nadenken en bewegen. Je krijgt werkopdrachten om je bewust te maken van je huidige leefstijl , je krijgt coaching en handvaten hoe het roer om te gooien & je gaat lekker met ons sporten!!

Kosten: € 450.00 inclusief sportabonnement


Persoonlijke Begeleiding

Wil je graag adviezen op het gebied van sport & voeding, maar geen cursus volgen in een groep, dan bieden wij verschillende mogelijkheden op het gebied van persoonlijke begeleiding. Zie hieronder wat er mogelijk is en de bijbehorende kosten. Elk ‘pakket’ is gebaseerd op een periode van 12 weken. Na die periode kijken we samen hoe we eventueel de begeleiding gaan voortzetten.

PakketInhoudKosten
BasisEen eerste gesprek waarin we aan de hand van een door jou bijgehouden eetdagboek adviezen geven m.b.t. je voedingspatroon. Daarnaast geven we ook adviezen over het soort training dat bij jou zal aansluiten en kijken we samen met jou welke lessen je kan gaan volgen. Verder wordt je gewogen en kunnen we je eventueel ook meten en je vetpercentage berekenen.

Elke week is er een moment dat je bij ons gewogen wordt.

Na anderhalve maand heb je een evaluatiemoment en wordt je, wanneer je dit in het begin ook gedaan hebt, opnieuw gemeten en ook
€ 99,-*
PlusIdem als pakket Basis, maar met onderstaande als extra aanvulling:

Elke 2 weken een evaluatiemoment waarbij we je voortgang en zaken waar je tegenaan loopt bespreken en eventueel het nodige bijstellen m.b.t. voeding en het sporten.
€ 199,-*
TotaalIdem als pakket Basis, maar met onderstaande als extra aanvulling:

Elke week één keer een uur persoonlijke begeleiding op het gebied van training en voeding. Dat betekent eerst een moment van wegen en evalueren (15 min.) met daar achteraan een individuele training van 45 minuten. Na anderhalve maand wordt je, wanneer je dit in het begin ook gedaan hebt, opnieuw gemeten en ook je vetpercentage weer berekend.
€ 450,-*

* Deze prijzen zijn exclusief je sportabbonnement.

Alleen coaching op het gebied van voeding

Sport je al ergens anders, wil je liever zelf sporten, doe je al aan een andere sport, maar wil je wel graag begeleiding bij het veranderen van je leefstijl? Ook dat kan bij Yo’s Gym. We zullen je dan persoonlijk begeleiden en dan kom je uit bij het basis of het plus pakket, maar dan exclusief het sport abonnement.

Wil je wat meer informatie over de bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact op met Yolanda van Bindsbergen. Dit kan via de mail: info@yosgym.nl of telefonisch: 06-38717384