!!! LEUK NIEUWS !!!

Als je de nieuwsbrief hebt gelezen of het al van een enthousiaste Yo hebt gehoord ben je al op de hoogte, maar bij deze ook nog even hier ons leuke nieuws!.
Zoals je misschien weet bestaat het pand waar Yo’s Gym in zit uit drie delen, twee daarvan zijn door de sportschool in gebruik en in het andere pand (het rechter deel) zit een andere huurder. Deze huurder gaat er in februari uit en dus kwam de vraag of Yo’s Gym interesse had om het andere deel bij te gaan huren. Nou ja, daar hoefde niet zo lang over nagedacht te worden, jaaaaaaaaaaaaaa!!! Dus gaat Yo’s Gym groter worden. Nee, nee, weest niet bang, we blijven gewoon ons kleine gezellige ons hoor. Wat gaat er hoogstwaarschijnlijk gebeuren? In de maanden juni, juli en augustus gaan we verbouwen. Beneden gaat er een groot stuk van de tussenmuur uit. Daar komt een glazen wand met een deur in. In het achterste gedeelte gaan we spinning lessen geven. Op de plaats waar nu de spinning bikes staan komt Functioneel Fitness. Een soort van apenkooi voor volwassenen. Google even op functioneel trainingsrek. Je kunt ook zoeken op Crossfit, maar dan zonder die strakke en opgepompte mensen. Dus laat je niet afschrikken. Met dit rek kunnen we de cardio lessen nog leuker maken, kunnen we nog meer variatie in onze Personal Trainingen aanbieden en kunnen we leuke, nieuwe, nuttige en intensieve lessen aan gaan bieden.
Dan is er boven natuurlijk ook nog een ruimte. De huidige bovenzaal blijft zoals deze nu is. Aan de andere kant komt een Body en Mind zaal. Deze zaal krijgt een eigen ingang en zal ook een rustigere sfeer krijgen dan in de sportschool. De huidige Yogalessen zullen dan gaan verhuizen naar de nieuwe zaal. Doordat er een ruimte bij komt kunnen we het lesrooster wat gaan uitbreiden. Op dit moment is de vraag naar meer ClubYoga, Stretch en Relax en Pop Pilates lessen. In de toekomst gaan we ook cursussen aanbieden voor mensen met Rug, knie- en nek- en schouder klachten.
En owwwwwww ook zoooooo leuk. Yo en Inge zijn onlangs naar een workshop Pinkboxing geweest (weer effe googelen). Oke, van de naam kan je wat vinden, maar de les wat zo ontzettend leuk, die gaan we dus ook zeker geven. Niet al te moeilijk maar wel hard werken. Vooral ook leuk voor de wat jongere doelgroep. En dan bedoel ik 80- hahaha.
Het duurt allemaal nog even, maar voor je het weet is het is de kerst alweer geweest en staat de lente voor de deur 😉 Ach en dan hebben wij nog even de tijd om een nog aantrekkelijker rooster in elkaar te puzzelen!