In januari start de afslankcursus weer!!

Wil jij…..
   Nu echt voor jouw ideale figuur knokken?
   Af van je altijd maar moe voelen?
   Een fit en gezonder lichaam vol energie?

&

Ben je bereid om….
   Je volledig in te zetten?
   Eerlijk naar jezelf te kijken??
   Zelf verantwoordelijkheid te nemen???

Schrijf je dan nu in!! Zaterdag 28 januari gaan we van start.

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die een aantal kilo’s wil afvallen. Of dat het er nou 25 of 5 zijn, dat maakt niets uit. Wij streven ernaar de kilo’s die jou in de weg zitten, kwijt te raken. Het enige dat daarvoor nodig is, is commitment! Dat betekent consequent datgene doen dat nodig is om jouw doel te bereiken.De vraag is….. Ben jij daar klaar voor?

Beloftes?
Daar doen wij niet aan! We gaan niet beloven dat je straks maatje 36 hebt en we beloven je ook geen strakke buik met een sixpack! Het enige wat we beloven is om samen met jou aan je doel te werken, in de hoop dat je weer tevreden wordt met jezelf!

Hoe doen we dat?
In 3 maanden tijd gaan we jou samen met de rest van de groep coachen naar
een nieuwe leefstijl met minder kilo’s en een fitter en gezonder lijf! We kijken naar je eetgewoontes en proberen daar wat aan te veranderen.

Moet ik op dieet?
Nee zeker niet!! En met kant en klare eetschema’s werken wij ook niet. Dit werkt vaak alleen op korte termijn waarna de meeste mensen weer terugvallen in hun oude eetpatroon. Dit willen wij juist niet!! We willen je zelf meer laten nadenken, zodat je de juiste keuzes kunt maken en je niet meer de rest van je leven aan het diëten bent!!

Wat gaan we doen?
Je krijgt werkopdrachten om je bewust te maken van je huidige leefstijl. Die leefstijl gaan we samen met jou veranderen! Dat betekent ook veel sporten; twee maal per week samen met de groep en nog een derde sportmoment naar keuze. Gedurende de 3 maanden zijn er drie weeg- en meetmomenten om te zien hoe het afvallen verloopt. Daarnaast wordt je elke week gewogen. Na 3 maanden laten we je los. Tenminste, als je dat wil….. Mocht je het nodig vinden is een vervolgtraject altijd mogelijk.

Voor meer informatie kun je Yolanda of Inge aanspreken of bellen/mailen naar 06-38717384/ info@yosgym.nl

img_4021