BRN

BRN (Burn), de naam zegt het eigenlijk al…… BRN is de workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt!
BRN is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam. BRN is namelijk een cardio-, spierversterkende-, èn coretraining in één!
BRN is een 45 minuten durende groepsfitnessworkout en voor iedereen geschikt. Vrouwen en mannen, jong en oud, gevorderd sportief of niet sportief, het maakt niet uit. Iedereen kan zelf bepalen hoe ‘zwaar’ de les wordt meegedaan.

Tijdens de BRN workout maak je gebruik van een extra trainingstool: de BRN-XCO’s. Dit zijn buizen met daarin een bewegende massa. Dit geeft bij het bein en eind van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam.  Daarnaast verbrandt je aanzienlijk meer kilocalorieën dan wanneer je zonder deze tools zou trainen. Onderzoek toont aan dat trainen met deze trainingsproducten zorgt voor o.a.:

– Toename van het prestatievermogen
– Toename van snelheid en coördinatie
– Een hoger calorieverbruik en effectiever figuurverbetering
– Functionele kracht- en spieruithoudigsvermogen, buik-, lage rug- en heupspieren
– Blessurepreventie en bevorderen van het natuurlijk herstel
– Een betere lichaamshouding

Wat wil je nou nog meer?!